Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Tragédie pokerové královny (†42) u Rozvadova: Řekli, budeš babičkou, pak zemřela!

Autor: ps

Vysoké výhry v pokeru, sponzor na cestě, spokojená rodina. Pokerová královna z Anglie Emma Fryer (†42) prožívala skvělé období. Před měsícem jí navíc čerstvě vdaná dcera oznámila, že bude babičkou. Krátce po té radostné novině bohužel přišla nedaleko Rozvadova o život...

Přijela se zapojit do bojů o milionové částky na atraktivní a jeden z největších pokerových turnajů v Evropě World Series of Poker (WSOP) do Rozvadova. Jenže sen, který si pomalu začala plnit, se během několika vteřin rozplynul.

Při nehodě 5. listopadu kolem třetí hodiny ranní vjel vůz Opel Corsa, za jehož volantem seděl pokerový kamarád hráčky, na travnatou plochu kruhového objezdu a narazil do sloupu trolejového vedení. Podle britského tisku řidič patrně sledoval pokyny satelitní navigace, ta ho ale v husté mlze neupozornila na kruhový objezd. On byl se zraněními převezen do nemocnice, ona následkům nárazu podlehla (více o nehodě Emmy Fryerové čtěte ZDE »)

Emma Fryerová byla vycházející hvězdou britského pokeru
Emma Fryerová byla vycházející hvězdou britského pokeru

Šokovaná rodina nechápe, co se stalo. Byla ukrutná mlha, nic nešlo vidět. „Všechno jí teď tak dobře šlo, byla nejšťastnější ve svém životě,“ řekla zdrcená matka oběti Sheila Waring.

Emma šla štěstí naproti. Krátce věděla, že její milovaná dcera Gemma je těhotná. Oznámila jí to asi před měsícem chvilku po svatbě. Už si plánovala, jak společně zařídí potřebné záležitosti, vybaví pokojíček i to, jak bude novorozeňátko jako správná babička »vykrmovat«.

Neštěstí na silnici ale všechno zhatilo. To, jak bude malinké batolátko růst, bude sledovat z pokerového nebe...