Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Kouč z Lajny reagoval na peníze od dotěrného otce jinak než Růžička: Jdi do p*dele!

Autor: sjs

Úplatky? U něj nemáte šanci. Postava hokejového trenéra Luboše Hrouzka, z oblíbeného seriálu Lajna internetové televize Obbod, se po svém vypořádala s otcem jednoho z hráčů, který nabízel peníze za lepší postavení syna v týmu Havířů z Havířova. Hrouzek  dotěrnému tatínkovi na nabídku ostře odpověděl.

Postava hlavního hrdiny seriálu Lajna, trenér Luboš Hrouzek, kterého hraje Jiří Langmajer , je částečně inspirována koučem Vladimírem Růžičkou . Vidět to je i ve čtvrtém dílu nazvaném Pravda, kdy je Hrouzkovi nabízen úplatek. Podobně jako Růžičkovi v době, kdy trénoval Slavii, přijal peníze od Miroslava Palaščáka a vypukla obří aféra, která Růžičku nakonec stála i místo reprezentačního kouče. U soudu byl odsouzený k peněžitému trestu za zpronevěru.

„Marníte čas, váš kluk nemá na napadající křídlo fyzické parametry. I kdybych ho dal do první lajny, tak si ho do vyšší soutěže nikdo nevytáhne,“ sděluje Hrouzek otci hokejisty.

Ten se však nechce vzdát. „Kdybych vám dal pětiklíště? Pět set tisíc korun. Mám tady v Havířově prosperující hospodu,“ chvástá se hráčův táta a trenérovi sděluje, ať to nebere jako úplatek, ale dar.

„Jdi do prdele, Blatný,“ zchladí dotěrného rodiče Hrouzek. Podívejte se na ukázku. Celý díl můžete vidět už zítra na internetové televizi Obbod ZDE>>>

Kouč ze seriálu Lajna se vypořádal s nabídkou peněz jinak než Růžička
Video se připravuje ...

Krize v seriálu Lajna? Langmajer v roli kouče přestává milovat hokej
Video se připravuje ...

Nová Lajna: Tady by mohl hrát Jágr i v 80, soptí trenér Langmajer
Video se připravuje ...