Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Hrdý táta Růžička: Dceru pořádně zapil, ale co na to tchyně?

Autor: top

Jsou v sedmém nebi. Hokejový kouč Vladimír Růžička (54) a jeho manželka Marie (29) si užívají první dny s dcerou Lejlou, která přišla na svět v úterý dopoledne. A nejen oni. Štěstím září i trenérova tchyně.

Marie rodila císařským řezem, takže »Růža« nebyl přímo na sále. „Stál jsem za dveřmi a čekal. Až potom jsem uslyšel, jak malá pláče, čímž nám všem řekla: Už jsem na světě!“ popsal Růžička pro deník Sport. „Musím říct, že jsem na manželku moc pyšný, jak to zvládla,“ děkoval jí.

Z prvního manželství se zesnulou Evou (†53) má už dospělého syna a dceru. Současná choť se ale stala maminkou poprvé. „Jsem tak šťastná. Děkuji za vše mému manželovi. Je to má největší láska, opora. Vy dva jste to nejlepší, co mě kdy potkalo. Jste můj život. Miluju vás, zlatíčka,“ napsala na Facebooku.

A rozněžněná byla i její matka Marie, Růžičkova tchyně. „Díky mé dceři jsem konečně hrdá na babičkovskou roli. To nejkrásnější pod sluncem je zrodit toho malého tvorečka do toho světa. Děkuji, Maruško a Vláďo,“ vyznala se na sociální síti.

A aby byla Lejla zdravá, hrdý táta hned v úterý uspořádal oslavu. „Je dokonalá, ať ji taťka pořádně zapije,“ psala jedna z kamarádek novopečené maminky. „Už na tom pracuje,“ odpověděla Marie.

Hrdý a unavený táta Vladimír Růžička.
Hrdý a unavený táta Vladimír Růžička.

Těhotná snoubenka trenéra Růžičky: S nenávistí jsem se naučila žít
Video se připravuje ...