Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Ve Spartě bída, na nákupech třída! Ben Chaim si užíval s manželkou v Nizozemsku

Autor: nem, pan

Štáb i fans Sparty jsou z Tala Ben Chaima (28) nešťastní. Stál hříšných 76 milionů korun, a ještě se na Letné nechytil. Ale pozor, radost dělat umí!

 Zeptejte se Talovy rozkošné ženy Lian. Manžel (odkopal v rudém triku 630 minut v 11 utkáních bez střeleckého zápisu) ji v čase sparťanského volna vzal na nákupy do Amsterodamu a ona předla blahem.

Lian si pořídila hadříky, nějakou tu kosmetiku a ke společnému snímku z nizozemské metropole zamilovaně napsala: „Láska mého života.“

Tal Ben Chaim se zatím ve Spartě neprosadil
Tal Ben Chaim se zatím ve Spartě neprosadil

Jak moc ale izraelského fotbalistu trápí počínání jeho klubu v lize? Těžko říct. Spartě totiž po třinácti odehraných kolech patří na její poměry ostudné páté místo a už teď má jednu smutnou jistotu.

Na 99 procent nesplní jeden z předsezónních cílů, kterým byl zisk mistrovského titulu. Na suverénní Plzeň totiž Letenští ztrácí propastných sedmnáct bodů!

A velkou "zásluhu" na tom má i Ben Chaim. Osmadvacetiletý útočník totiž měl v pražském klubu jasný úkol. Bavit ofenzivním fotbalem a především: dávat góly. Nic z toho neplní a italský kouč Andrea Stramaccioni mu už to také dal několikrát najevo, když ho nechal mimo základní sestavu.

Jak je ale vidět, Tal Ben Chaim z toho příliš těžkou hlavu nemá…