Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Krvavý horor! Hráč amerického fotbalu brutálně podřízl svou ženu (†28)

Autor: bko

V Americe vyplouvá na povrch děsivý příběh, ve kterém hraje hlavní roli hráč amerického fotbalu Anthony McClanahan (46). Ten měl podle policie 2. listopadu brutálně zabít svou manželku Keri (†28), které prý prořízl hrdlo.

Na začátku listopadu se v utažském horském městečku Park City odehrála hrůzná scéna. Bývalý hráč týmu NFL Dallas Cowboys Anthony McClanahan se celý od krve plazí po trávníku před domem, kde si nedávno s manželkou pronajal byt. Zastaví projíždějící policejní auto a tvrdí, že ho spolu s manželkou a dítětem někdo napadl.

Manželka Keri, které se přezdívalo KS, je nalezena mrtvá s proříznutým hrdlem a dalšími bodnými a řeznými ranami na krku a po celém těle. Podle policie zoufale bojovala o svůj život. Jenže nikoliv s neznámým útočníkem, ale právě s vlastním manželem! V bytě totiž nebyly nalezeny žádné stopy po přítomnosti kohokoliv jiného, nebylo tam ani zmiňované dítě.

Bývalý hráč amerického fotbalu Anthony McClanahan s manželkou Keri, kterou měl podle policistů brutálně zavraždit...
Bývalý hráč amerického fotbalu Anthony McClanahan s manželkou Keri, kterou měl podle policistů brutálně zavraždit...

Vražednou zbraní byl malý ostrý nůž, který Keri nosila schovaný ve speciálním náramku. Sám McClanahan byl ošetřován s několika menšími zraněnými. Za vraždu prvního stupně, ze které je obviněn, mu v Utahu hrozí doživotní vězení.

McClanahan v roce 1993 podepsal smlouvu s Dallas Cowboys, před začátkem sezony 1994 ale klub opustil. Poté hrál v Kanadě za Calgary Stampederes. Se zákonem měl problémy už v říjnu, kdy nevrátil svého syna bývalé partnerce a projel s ním několik států. Když ho odmítal vrátit i oproti soudnímu příkazu, zakročila policie a bývalý hráč tak má na krku i obvinění z únosu. Keri KS McClanahanová měla dvě děti z minulé vztahu.