Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Liga na dovolené: Limberský či Necid v Dubaji, mafie Baníku řádí na Floridě

Autor: rou

Fotbalová liga už přes týden spí zimním spánkem a hráči napříč kluby mohli vyrazit na (více či méně) zaslouženou dovolenou. Hodně zajímavá partička složená z odchovanců Baníku Ostrava křižuje Floridu, kde mohou potkat i sparťana Václava Kadlece, někteří hráči Plzně zase zvolili luxus a teplo v Dubaji či na Maledivách. Podívejte se, kde a jak si užívají fotbalové hvězdy!

Pokud jste se v posledních dnech pohybovali na Floridě, mohli jste potkat partu rozesmátých mladých mužů z Česka - tu při projížďce na kole, tu na pláži či na Hard Rock Stadium na zápase amerického fotbalu. Při bližším pohledu zjistíte, že jsou to hráči několika prvoligových klubů - jedno ale mají společné: fotbalově začínali v Baníku Ostrava.

David Limberský s přítelkyní si zahrál šachy téměř ve stínu dubajské dominanty
David Limberský s přítelkyní si zahrál šachy téměř ve stínu dubajské dominanty

Floridu tak společně brázdí Patrizio Stronati (Mladá Boleslav), Denis Granečný (Baník Ostrava), Jan Baránek (Plzeň), Daniel Holzer (toho času na hostování ve Zlíně ze Sparty) a bývalý hráč Baníku Václav Svěrkoš . A svůj trip si užívají dokonale, včetně návštěvy zápasu Miami Dolphins, nebo plážového ranního výběhu Granečného s Baránkem.

Partička bývalých i současných Baníkovců mohla na Floridě potkat i sparťana Václava Kadlece, který se na sociální síti pochlubil momentkami z filmového parku Universal Studios, třeba pohledem na kouzelnickou školu Harryho Pottera v Bradavicích nebo vtipným srovnáním Hulka s parťákem Lukášem Štetinou.

Velká hustota českých fotbalistů na metr čtvereční je i v oblíbené destinaci movitějších turistů, Dubaji. Selfíčko v pozadí s ikonickou „plachetnicí“ Burdž al-Arab poslal fanouškům David Limberský s přítelkyní či jeho spoluhráč Milan Havel (taktéž s partnerkou). Do Dubaje zamířil i slávista Tomáš Necid .

Za sluníčkem se vypravili i další Plzeňáci - Jakub Hromada sdílel snímky z přistání na exotických Seychelách, Lukáš Hejda poslal fotky z moře s dcerkou na Maledivách, kde si rodinnou pohodu užívá i Milan Baroš.

To Patrik Hrošovský zamířil podobně jako baníkovská parta do Ameriky - v New Yorku navštívili s přítelkyní Sochu Svobody i zápas hokejových Rangers v NHL. Snad jim pobyt nezkazil teroristický útok v metru...