Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

PRVNÍ FOTO zraněného Jágra po příletu: Manévry mezi Kladnem a Prahou!

Autor: ps

Přiletěl dnes dopoledne, ale byl jako duch! Zraněný hokejista Jaromír Jágr (45) na letišti tajně pláchnul novinářům, ale Blesku se podařilo zjistit, jak tráví první hodiny v Česku! Zamířil rovnou domů, pak na prohlídku za profesorem Pavlem Kolářem.

„Strhnul se blázinec, který jsem nečekal,“ napsal hráč s 1733 starty v NHL po návratu do republiky.  A to nejen kolem jeho osoby, ale i kolem věcí, které musel okamžitě řešit.

Majitel prvoligových Rytířů měl napilno. Zraněné koleno, s nímž musel co nejdříve k odborníkovi Pavlu Kolářovi, vůbec nešetřil. Z letiště jel rovnou domů, pak podepsal s Kladnem novou smlouvu a záhy spěchal na pražskou kliniku vyšetřit bolavý kloub.

„Pro mě je teď nejdůležitější vědět, jak na tom jsem. Před více než dvěma měsíci mi začalo otýkat koleno. Nechtěl jsem jenom čekat, co se stane, takže jsem hrál dál. Nechal jsem si z toho jenom vytahovat vodu. Noha se mi pod určitým úhlem vždycky podlomí, vypne se mi sval,“ popisoval Jágr potíže na sociální síti.

Jaromír Jágr zamířil z letiště rovnou domů do Kladna.
Jaromír Jágr zamířil z letiště rovnou domů do Kladna.

Ty jsou momentálně klíčové! Pokud si chce zahrát případnou baráž o extraligu, musí za Kladno v první lize nastoupit v minimálně 15 zápasech (od konce jich zbývá – i s tím dnešním – ještě 8 a dalších 8 v play off).

„Stále věřím, že se dám dohromady. Proto teď píšu vám, mým fanouškům. Nikde není přesně napsáno, kolik minut musím odehrát, takže chci, abyste věděli, že se může stát, když nebudu moct hrát víc, že nastoupím ze začátku třeba jenom na jedno dvě střídání,“ poukazuje na to, že některé stadiony už hlásí vyprodáno. Jenže…

Za poslední měsíc toho Jágr v Calgary moc nenatrénoval. „Byl jsem na ledě snad jenom jednou. Dopředu tedy nemůžu říct, jak na tom budu. A nechci, aby potom lidi byli naštvaní, že si koupí lístek na starýho dědu a uvidí, jak tam bude belhat. Hlavní důvod, proč musím naskočit, je ten, abych měl odehrané zápasy,“ dovysvětlil kladenský navrátilec.

Zítra by měl vše upřesnit na dopolední tiskové konferenci.

Čekání na Jágrův přílet. Projela zavazadla se znakem Calgary, hvězda se neukázala
Video se připravuje ...