Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Sportovci na královské svatbě: Elegán Beckham, nahá Serena i těhotná olympionička

Autor: sjs

Celé Spojené království bylo na nohou. Britský Princ Harry si v sobotu vzal za ženu americkou herečku Meghan Markle. Na obřadu ve Windsoru nechyběly největší světové celebrity. Dorazili i slavní sportovci v čele s bývalým fotbalistou Davidem Beckhamem a tenistkou Serenou Williamsovou.

Patřil mezi největší elegány. Bývalý fotbalista David Beckham dorazil na obřad s manželkou Victorií oblečený do tmavého fraku, pod kterým měl šedou vestu. Hold britské tradici a historii si nevzal náramkové, ale stříbrné kapesní hodinky s řetízkem připnutým ke knoflíku.

Módní experti opět ocenili vkus slavného britského páru. Někdejší záložník Manchesteru United či Realu Madrid navíc ukázal svou dobrotu a na požádání si dělal selfie s fanoušky.

Středem pozornosti byla i tenisová hvězda Serena Williamsová. V lososových šatech a s extravagantní ozdobou na hlavě přijela na svatbu své kamarádky nevěsty Meghan Markle. Garde jí dělal manžel Alexis Ohanin, se kterým má Serena dceru Alexis.

Serena se před královskou svatbou ukázala fanouškům jen v osušce
Serena se před královskou svatbou ukázala fanouškům jen v osušce

Ještě před obřadem se fanouškům na svých sociálních sítích předvedla v koupelně zabalená pouze do ručníků s tím, že se chystá na svatbu. Během několika málo dní má navíc fenomenální hráčka prozradit, jestli po mateřské dovolené nastoupí na svůj první grandslam French Open.

Nechyběla ani sportovkyně, jež je s princem Harrym dokonce v příbuzenském vztahu. Olympionička a koňařka Zara Phillips je ženichovou sestřenicí. Na Hrách v Londýně v roce 2012 získala stříbrnou medaili v jezdecké všestrannosti družstev. Na slavnostní den královské rodiny dorazila ve vysokém stadiu těhotenství po boku svého muže ragbisty Mikea Tindalla, s nímž už má dceru Miu.

Vše o svatbě prince Harryho s Meghan Markle najdete ZDE >>