Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Šílené vztahy v rodině Sagana! Milenka, levoboček a osamělá matka v domově

Autor: sjs

Nemůže se zrovna chlubit ukázkovými vztahy v rodině. Slovenský cyklista Peter Sagan, který během Tour de France oznámil, že se rozchází se svou manželkou Katarínou, má za otce pěkného záletníka. Lubomír Sagan se svou přízní ke krásným ženám netají a to má stále ještě manželku. Jenže je osamělá v domově důchodců...

Vztahové propletence v rodině Petera Sagana jsou překombinovanější než přehazovačka ne jeho cyklistickém speciálu, který sedlá při Tour de France. Nejslavnější současný slovenský sportovec před pár dny oznámil, že se rozchází se svou ženou Katarínou, se kterou má syna Marlona.

Ještě složitější vztahy má Saganův otec Lubomír. S matkou Petera Helenou je stále ženatý, ale roky ji podvádí. Má dokonce i nemanželského syna Christiana s bývalou milenkou Adrianou. Nyní už se stýká s jinou dámou, vnadnou blondýnkou Alenou, kterou vodí i na závody svého úspěšného syna.

A jak naložil Lubomír Sagan se svou právoplatnou ženou? Loni ji odstěhoval ze společného baráku a umístil ji do domova seniorů.

Peter Sagan s manželkou Katarínou oznámili radostnou novinu, narodil se jim syn
Peter Sagan s manželkou Katarínou oznámili radostnou novinu, narodil se jim syn