Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Saganova tchyně promluvila o rozchodu: Bylo jasné, že něco není v pořádku!

Autor: sjs

Jsou v šoku. Rodiče manželky cyklisty Petera Sagana, půvabné Kataríny, zaskočilo, že mezi jejich dcerou a slavným sportovcem je konec. Přestože tušili, že se něco děje, tak by je ani v nejhorším snu nenapadlo, jak dopadne manželství Sagana s jejich dcerou pouhé tři roky po pohádkové svatbě.

Nikdy se nestarali o vztah své dcery s úspěšným slovenským sportovcem. Pavol a Iveta Smolkovi jsou tak v šoku z toho, co se dozvěděli od slovenských novinářů. Jejich dcera Katarína a cyklista Sagan už spolu netvoří pár.

Peter Sagan s manželkou Katarínou oznámili radostnou novinu, narodil se jim syn
Peter Sagan s manželkou Katarínou oznámili radostnou novinu, narodil se jim syn

„Nejdřív se v tom musíme sami zorientovat. Nevíme, co se mezi nimi stalo,“ řekl pan Smolka slovenskému deníku Plus Jeden Deň. Jeho paní pak prozradila, že něco tušila. „Nepřišlo to jako blesk z čistého nebe. Když jsme sledovali vývoj mezi nimi, bylo jasné, že to tam delší dobu není v pořádku,“ prozradila paní Smolková.

Následně vyvrátila spekulace, že by za rozchodem prominentního manželského páru byl někdo třetí. Dál už ale nechtějí vztah Sagana s Katarínou komentovat a počkají, až se jejich dcera s vnukem Marlonem vrátí z Monaka, kde žijí v luxusním apartmánu nejlépe vydělávajícího cyklisty.