Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Federerova žena Mirka a její tajemství z minulosti: Zasnoubená se šejkem?!

Autor: ps

V poslední době se ve spojitosti Rogera Federera (36) mluví hlavně o pátém dítěti. Jenže jeho žena Mirka (40) má teď jiné starosti. Na veřejnost prosákly informace, že v době, kdy potkala švýcarského tenistu, měla být zasnoubená s arabským šejkem!

Pouto mezi Rogerem a Mirkou, které trvá už osmnáct let a vzniklo během olympijských her v Sydney 2000, dostává trhliny. Podle italského webu gioia.it totiž měla v Austrálii »patřit« jinému muži. Jistému arabskému šejkovi, s nímž dokonce měla být zasnoubená!

Tehdy na Hrách jako profesionální tenistka reprezentovala Švýcarsko, ale přes první olympijské kolo neprošla. Přesto si odvezla něco, co mělo a má cenu zlata. Dala se dohromady s usměvavým sympaťákem Rogerem a bohatý Arab dostal košem!

Na všechno se poté zapomnělo, protože Mirka se od Federera prakticky nehnula. Objížděla s ním téměř každý turnaj, což trvá dodnes. V průběhu 18 let založili rodinu, narodily se jim čtyři děti - dvojčata Myla Rose a Charlene Riva (9) a synové Leo s Lennym (4).

A číslovka čtyři prý nemusí být konečná. „Tohle téma jsme se ženou ještě neuzavřeli. Řeč na to přijde, až skončím s profesionální kariérou,“ rozpovídal se Federer pro švýcarský list Coopzeitung. „Momentálně je to tak, jak to je. Jsme všichni šťastní, a když můžeme být spolu, užíváme si to.“ Nic jim nestojí v cestě, ani tajemství z minulosti…

Mirka nevěřícně zírá, jak její Roger mohl ztratit téměř vyhraný zápas...
Mirka nevěřícně zírá, jak její Roger mohl ztratit téměř vyhraný zápas...