Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 24°C

Koukalová už nefrčí. Boduje slovenská biatlonová fešanda!

Autor: ps

Tahle slovenská fešanda udělala kus práce! Maká na sobě, vysportovala si fantastickou figuru a je příslibem nové biatlonové sezony. Paulíně Fialkové (25) velká medaile sice zatím chybí, ale na bedně už se přeci jen vyhřívá. Patří k tomu nejhezčímu, koho na sněhu s flintou uvidíme!

Fanoušci dali po odchodu Gabriely Koukalové jasně najevo, že je jim líto konce tak pohledné biatlonistky. Po olympijské sezoně si můžeme přiznat, že milovaná Češka chyběla, ale… V poli závodnic se dere vzhůru hvězdička, na níž mohou pánové upřít zrak!

Sezonu začala letním mistrovstvím světa v Novém Městě na Moravě, kde vybojovala stříbro ve stíhačce na 10 km a zlato ve sprintu na 7,5 km. „Nádhera, ale jsem strašně unavená. Moc se těším na zimu, protože vím, že mám na to, abych se dostala na nejvyšší pozice,“ hecuje Fialková sebe samu.

A po dřině je třeba si odpočinout, tak se sebrala a odletěla na dovolenou do Maroka, kde nabídla své fantastické sexy tělo slunečním paprskům. A z těch záběrů se rozzáří nejedno oko!

Ach ten výhled...
Ach ten výhled...