Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Reality show pomáhají MMA na vrchol: Jak se zrodily hvězdy nejen OKTAGONU

Autor: pet

Inspirace slavnou UFC funguje! Česko-slovenská organizace OKTAGON MMA se svou reality show u diváků boduje a tento sport je v Česku stále více populární.

Podobný příběh zažila UFC, v níž dnes bojuje i slavný velkohubý Ir Conor McGregor. Ještě než se z ní stala jedna z nejvýdělečnějších sportovních organizací světa, měla dluh přes 900 milionů korun.

Lék přišel v podobě reality show The Ultimate Fighter, do níž UFC investovala své poslední peníze. K obrazovkám přitáhl masy lidí, odstartoval zlaté časy MMA, a aby Oktagon vyrostl, zvolil jako koncept svoji reality show Výzva.

Úspěch zámořské soutěže dokresluje příběh britského zápasníka Michaela Bispinga (39), jenž byl v Anglii nejlepším bojovníkem, ale nikdo jej neznal. Show následně ovládl, stal se šampionem UFC a zahrál si dokonce v hollywoodských filmech Dokonalá loupež nebo xXx.

Napodobit Bispingův příběh mají šanci také vítězové OKTAGON Výzvy. Jako první se jí chopil šampion první série Gábor Boráros (26). Ten začínal jako ochranka v supermarketu a nyní je profesionální bojovník MMA. Podobně je na tom i výherce druhé řady Samuel Krištofič (29).

Koncept reality show se zalíbil i českým divákům, kteří nyní sledují příběhy zápasníků smíšených bojových umění ve třetí sérii. Ta vyvrcholí finálovým kláním při galavečeru OKTAGON 10.

Vstupenky na OKTAGON 10

  • Galavečer MMA se uskuteční 17. listopadu v pražské O2 areně
  • Lístky jsou v předprodeji na www.ticketportal.cz a budou dostupné i přímo na místě v den konání
  • Ceny vstupenek jsou od 999 do 2490 Kč

Jeden z nejlepších česko-slovenských zápasníků MMA Tomáš Deák.
Jeden z nejlepších česko-slovenských zápasníků MMA Tomáš Deák.