Pondělí 6. května 2024
Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav
Oblačno, déšť 21°C

Hertlův parťák čelí obvinění! Milenku donutil ke třem potratům a dluží jí miliony

Autor: sjs

Je to jeden z klíčových hráčů hokejového klubu San Jose Sharks. Hvězda NHL Evander Kane, který je například i spoluhráčem Tomáše Hertla, byl nařčen bývalou milenkou, že ji donutil ke třem potratům a slíbil ji za to 3 miliony dolarů. Vždy ho poslechla, ale peněz se nedočkala.

Má pověst skvělého hokejisty, se kterým je ale těžké vyjít. Evander Kane loni přestoupil z Buffala do San Jose Sharks, kde navíc podepsal lukrativní kontrakt na sedm let za celkem 49 milionů dolarů. Stal se tak nejlépe placeným útočníkem svého týmu.

Peněz má tedy víc než dost a právě kvůli financím ho nyní žaluje žena, jež tvrdí, že byla jeho milenkou a třikrát s ním počala dítě. Údajná bokovka chce zůstat v anonymitě a používá přezdívku Jane Doe.

S hokejistou se začala setkávat v roce 2015 a hned následující rok s ním poprvé otěhotněla. Oba tehdy souhlasili, že přistoupí na přerušení těhotenství. Nadále pokračovali v sexuálním vztahu a i v roce 2017 ji Kane přivedl do jiného stavu.

Hokejista Kane rád létá soukromím tryskáčem
Hokejista Kane rád létá soukromím tryskáčem

Jane Doe tvrdí, že ji útočník přinutil, aby znovu šla na interrupci, protože by dítě narušilo jeho hokejovou kariéru, a také zničilo jeho vztah s oficiální přítelkyní. Žena tak souhlasila i podruhé.

Intimně se ale neustále přitahovali natolik, že milenku oplodnil i potřetí a to letos v květnu. Jane Doe se nechtěla vzdát mateřské role a Evander Kane ji přemluvil k radikálnímu zákroku financemi. Nejdříve jí nabídl milion dolarů a později dokonce 3 miliony, aby šla potřetí na potrat.

Problémem je, že Jane Doe hokejista dosud nezaplatil, a právě proto se s ním nyní chce soudit. Už ne však o 3 miliony dolarů, ale rovnou šest. Částka zahrnuje veškeré odškodnění včetně psychické újmy a emočního utrpení, tvrdí advokát zhrzené ženy.