Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Tyson v Praze! Dorazili Rittig i Kajínek. Vémola vyvedl vnadnou přítelkyni

Autor: med, pv

Legenda dorazila do Prahy! Slavný boxer Mike Tyson přilákal do pražského klub Sasazu, kde bude vyprávět své příběhy z bohaté kariéry, řadu známých osobností. Unikátní setkání s americkým šampionem si nenechali ujít například český MMA zápasník Karlos Vémola s partnerkou, omilostněný vězeň Jiří Kajínek či kontroverzní lobbista Ivo Rittig.

Už dvě hodiny před začátkem akce s Mikem Tysonem se před pražským klubem Sasazu vytvořila obrovská fronta před vstupem. V davu postával i dvojnásobný vrah Jiří Kajínek, který loni dostal milost od prezidenta Miloše Zemana. „Na rozdíl od vás jsem zvyklý čekat,“ usmíval se na ostatní muže, jenž strávil ve vězení více než 20 let.

GALERIE | Podívejte se na celebrity, které dorazily za Tysonem

Na akci s Mikem Tysonem nechyběl ani herec Richard Genzer s partnerkou
Na akci s Mikem Tysonem nechyběl ani herec Richard Genzer s partnerkou

V davu lidí stihl bývalý trestanec udělat desítky fotek se svými „fanoušky“. Dalším, kdo si přišel vyslechnout příběh boxerské legendy, byl například i kontroverzní podnikatel Ivo Rittig, zpěvák skupiny Ortel Tomáš Hnídek nebo bavič a tanečník ze StarDance Richard Genzer. Ze sportovního prostředí přišel Tysona okouknout i šéf českého hokeje Tomáš Král nebo zápasník MMA Karlos Vémola.