Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Zataženo, déšť 16°C

Pastrňákovi přijela do Ameriky jeho divoška: Hurá do švédské jeskyně!

Autor: as

Že je nejlepším střelcem NHL? Tak teď teprve David Pastrňák (22) ukáže, jaký gólový divoch se v něm skrývá! Do Ameriky za ním dorazila jeho švédská láska Rebecca Rohlsson (23) a forvard Bostonu tak má o motivaci i zábavu postaráno.

Hned si spolu vyrazili na halloweenskou párty, když se vyfikli za dokonalé neandrtálce. „Můžeš mi ukázat tvoji jeskyni?“ napsala sličná Rebecca na sociálních sítích k jejich společnému snímku a fanoušci se hned začali dohadovat, kdo z nich vlastně tuhle otázku položil...

Švédská kráska se v převleku ani nemusela moc přetvařovat, vždyť ona pěknou divoškou je. Pracovala v nočním klubu ve Stockholmu, tuze ráda se producírovala ve spodním prádle, které i prodávala.

Český hokejista oslavil Halloween se švédskou přítelkyní Rebeccou
Český hokejista oslavil Halloween se švédskou přítelkyní Rebeccou

Do jejích hlubokých očí se ale zakoukal »Pasta« a teď si sexy blondýna maluje, že sekne s prací v restauraci a co nevidět z ní bude profesionální partnerka. Sotva by našla lepší partii. Česká hokejová superstar loni podepsala šestiletý kontrakt na 900 milionů korun!

Jenže pozor, Rebecca se musí osvědčit. „Soustředím se jen na hokej, nic jiného mě nezajímá,“ opakuje Pastrňák. Pokud mu v její přítomnosti zvadne forma a bude se na ledě trápit, dost možná vezme kyj a vyžene Švédku ze své bostonské jeskyně...