Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Lyžařka Pauláthová dosáhla v Kanadě vrcholu: Jen v podprsence!

Autor: ps

Léčila bolavá záda, jenže kulírování se protáhlo, takže česká lyžařka Kateřina Pauláthová (25) začne sezonu o něco později. Tvrdě ale maká, na soustředění v Kanadě si dává pořádně do těla. Naštěstí se umí kvalitně odreagovat. Třeba tím, že se na vrcholu kopce ukázala v podprsence!

Českou reprezentantku provází v posledních letech jedno zranění za druhým, naposledy to byla bolavá záda. Zdravotní problémy se podepsaly na jejích výsledcích, kvůli kterým přišla o důležité body do žebříčku FIS. Vzdát se? To by nebyl styl Pauláthové !

Proto dala do přípravy všechno a jak je jejím zvykem, při té vší dřině má čas i na legrácky. Posledním vtípkem bylo foto na špičce sjezdovky, která ji do úmoru mučí. Čím ji potrestala? Rezignovaně svlékla kombinézu a nabídla sexy výhled všem zahaleným sjezdařům. Stála na kopci jen v bílé podprsence!

„Asi umrznu, uvidíme se na Vánoce,“ vzkazuje olympionička fanouškům z dalekého zámoří. „Začínám odznova, nemám kam spěchat,“ přiznala s nadhledem přítelkyně kajakáře Josefa Dostála . Ovšem udělá všechno proto, aby měla ze sjezdového lyžování zase dobrý pocit, a třeba přijdou i kvalitní výsledky. Kačko, víc takových lákadel!

Kateřina se teď připravuje na sjezdovce v Kanadě.
Kateřina se teď připravuje na sjezdovce v Kanadě.