Ivo Pospíšil
Premium
20. března 2018 • 04:40

Koukalová komentuje Zemana, staví dům a co biatlon? Ticho po pěšině...

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Český biatlon si bez jejího přívalu křišťálů a medailí dal mírný ústup vzad. Její zdravotní stav je však dál nejasný stejně jako její návrat. „Když ale bude chtít, má dveře otevřené,“ uvedl po konci sezony šéftrenér Ondřej Rybář směrem ke Gabriele Koukalové. Ta se zahalila mlčením a nabízí se jí řada cest. Léčba bolavých lýtek a pak... návrat, nebo snad už sázka na rodinu a mimosportovní svět?



Na sociálních sítích sem tam něco zveřejní. Jednou se pozastaví nad inauguračním projevem prezidenta Miloše Zemana , podruhé prodává zlatou medaili na dobročinné účely, anebo se při odklízení sněhu lopatou vyzná, jak se těší na příchod jara.

Jinak je ale kolem Gabriely Koukalové zavřená hladina. A neprostupná.

Ví se, že píše autobiografii, s níž by měla na trh vyjít na jaře. Prosákne, že si s manželem Petrem Koukalem nechává stavět dům. Nebo že během olympiády byla u moře, odkud fandila...

Rozhovory však odmítá – otázky na svůj zdravotní stav nechává nezodpovězeny. I od těch, co na její Facebook občas něco připíší. Je na tom již lépe než v prosinci? Pomohla jí pauza a vypuštěná olympijská sezona na bolavá lýtka? Vrátí se do té další? Odpovědi žádné.

„Zda je něco nového? Nevím. Gábina ohlásila konec sezony, s tím, že se pak nemělo cenu bavit, co je. Bude tu další sezona, a pokud přijde, že je připravená trénovat a její zdravotní stav bude natolik dobrý, že se bude moci připravovat, tak je to hned varianta a hledejme ji. Český biatlon jí určitě dveře nezavře, nemá důvod,“ ujistil po posledních závodech v Oslu šéftrenér Ondřej Rybář.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud