Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Krásnou golfistku Spilkovou láká nahé focení: Jsem otevřená úplně všemu!

Autor: pv

Nejlepší česká golfistka Klára Spilková se pro nadcházející rok probojovala na prestižní LPGA Tour, kde si může vydělat desítky milionů korun. Taky ale bude muset pořádný balík peněz do sezony investovat. O kolik peněz jde a proč by jí nevadilo se fotit nahá, prozradila v pořadu Česká ulička na O2 TV Sport.

Dostala se mezi elitu. Spilková potvrdila, že patří mezi nejlepší hráčky planety a bude hrát na LPGA Tour. Kvůli tomu se přestěhuje do USA a bude žít na Floridě, aby to měla blízko na turnaje. Sezona se kvůli tomu čtyřiadvacetileté hráčce pořádně prodraží.

Klára Spilková se v České uličce přiznala, že by jí nevadilo fotit se nahá...
Klára Spilková se v České uličce přiznala, že by jí nevadilo fotit se nahá...

„Jsou to miliony korun. Asi tak kolem 7 až 8 milionů s cestami po turnajích včetně letenek. Je to spousta peněz,“ povzdechla si Spilková. Finance má česká sportovkyně pořešené. V pořadu Česká ulička prozradila, že kdyby dostala nabídku na nahé focení, udělala by to klidně zadarmo.

Golfistka Spilková se chce fotit nahá pro veřejnost: Postavu na to mám!
Video se připravuje ...

„Není to o penězích, ale spíše o nápadu. Musí mě to zaujmout. Je to přirozené. Narodili jsme se tak, a budeme tak i umírat. I některé golfistky už takhle fotily a bylo to hezké,“ řekla Spilková a upozornila, co by jí na snímcích vadilo. „Nesmělo by to být nevkusné. Postavu na to ale mám a jsem otevřená úplně všemu.“

Na Českou uličku Michala Hrdličky se podívejte na O2 TV Sport zde »