Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

NEJvětší šílenosti roku 2018: Řepka, bitka, Serena, tetování i vrah na motorce

Autor: sjs
  • Jaké šílenosti se odehrály v roce 2018 na poli sportu?

    Klidný tenhle rok opravdu nebyl. Ve světě sportu byl hojný jak na rekordní počiny, tak i na řadu šílených momentů. Pamatujete si, jak chtěl pomatenec s nožem napadnout hokejistu Jaromíra Jágra nebo fotbalista Tomáš Řepka šel málem sedět za internetové útoky na exmanželku Vlaďku Erbovou? A jaké další vylomeniny ještě přinesl rok 2018?

  • Rvačka po bitce roku

    Byl to největší tahák roku nejen v bojových sportech. Jenže skončil popraskem. Šampion lehké váhy v UFC Chabib Nurmagomedov se v Las Vegas utkal s Conorem McGregorem, kterého i porazil, ale pak Chabib předvedl nevídaný zkrat. Přeskočil klec a zaútočil na týmového parťáka svého soupeře a v aréně se rozpoutala velká řežba. Naštěstí nebyl nakonec nikdo vážně zraněn.

    Serenin extravagantní model z French Open 2018
    Serenin extravagantní model z French Open 2018

    Po zápase Khabiba Nurmagomedova s Conorem McGregorem propukl úplný chaos. Rvalo se to v kleci i v hledišti.Foto Profimedia.cz

  • Mourinha má i mezi stehny

    Tohle je už úchylka. Šedesátiletá Vivien Bodycoteová z Earl Shilton v Leicestershire si nechala během několika let na tělo vytetovat desítky podobizen a citátů trenéra José Mourinha. Možná si je ale nechá brzy odstranit, protože byl kouč vyhozen z jejího oblíbeného klubu Manchesteru United.

    Oddaná fanynka Josého Mourinha ukázala, kde se kvůli svému idolu nechala všude tetovatFoto Koláž iSport.cz

  • Serena šokovala kombinézou

    Tenistka Serena Williamsová vzbudila na French Open pořádný poprask. Po návratu z mateřské dovolené nastoupila na grandslamový kurt v černé kompresní kombinéze s červeným pruhem přes břicho. V netradičním outfitu pak porazila v 1. kole Kristýnu Plíškovou, která byla z módního výstřelku slavné soupeřky zaskočena.

    Serenin extravagantní model z French Open 2018Foto nike

  • První česká hokejová trenérka v USA

    Češka Karolína Huvárová se v třiceti letech byla první Evropankou, která se stala hlavní trenérkou profesionálního hokejového týmu v Americe. Podařilo se jí to díky tomu, že klub Carolina Thunderbirds přišel kvůli disciplinárnímu trestu na šest zápasů o kouče Andrého Niece. Na střídačce ho zastoupila právě jeho pravá ruka a zároveň životní partnerka. Ve finále US Open pak více než oblečením šokovala Serena svým chováním, když hrubě urážela rozhodčího a zastínila tak výhru své soupeřky Japonky Naomi Osakaové.

    Je krásná a navíc úspěšná. Karolína Huvarová je první Evropankou, která v americké Carolině koučuje hokejové profíky.Foto Instagram

  • Pokus o vraždu během závod

    Závodník Romano Fenati letos jezdil MS v kategorii Moto2 do zářijové Velké ceny San Marina, v níž při předjíždění v rychlosti kolem 200 km/h sáhl na brzdu vedle jedoucího krajana Stefana Manziho a zmáčkl ji. Za nebezpečné jednání přišel do konce roku o závodní licenci a byl propuštěn ze závodního týmu. Následně oznámil, že končí kariéru. Nakonec má ale příští rok jezdit ve třídě Moto3 za tým Snipers.

    Romano Fenati po svém zkratu ukončil kariéruFoto Koláž: iSport.cz

  • Nejrychlejší rychlobruslař planety

    Měl pocit, jako by letěl. Dvojnásobný olympijský vítěz Kjeld Nuis stanovil nový rychlostní rekord na bruslích. Nizozemec na přírodním ledu dosáhl rychlosti 93 kilometrů v hodině. Pomohl mu k tomu speciální štít tažený osobním vozem, který před Nuisem na dvoukilometrovém rovném úseku minimalizoval odpor vzduchu.

    Kjeld Nuis uháněl za vozem, který táhl štít, aby snížil odpor vzduchuFoto Red Bull Media House

  • Blázen ohrožoval Jágra na Kladně

    Šílený fanoušek, který se v březnu s nožem dobýval za Jaromírem Jágrem na kladenském stadionu, byl prohlášen za trestně neodpovědnou osobu. Hokejová legenda byla zrovna na ledě se školáky. „Hlavně, že se nestalo nic dětem a paní učitelce, která se s ním dostala do konfliktu. To bylo to nejdůležitější. Policie pak odvedla výborně svoji práci a byl klid,“ řekl tehdy pro Sport Jágr.

    Bláznivý fanoušek Charlie by po napadení Jaromíra Jágra a malých školáků s učitelkou mohl zůstat na svoboděFoto Koláž iSport.cz

  • Řepka krůček od kriminálu

    Na tenhle rok nebude vzpomínat v dobrém. Bývalý fotbalista Tomáš Řepka byl odsouzen nepodmínečně na půl roku vězení za internetové útoky na exmanželku Vlaďku Erbovou. Nakonec mu byl trest zmírněn na 300 hodin obecně prospěšných prací 300. Čeká ho ale ještě soud kvůli tomu, že prodal za více jak milion korun vůz, který mu ale nepatřil. Navíc stihl vydat již čtvrtou knihu, v níž se ostře naváží právě do bývalé manželky Erbové.

    Řepka na prodej. Bývalý fotbalista chystá vydání čtvrtého životopisu, vydal diář a prodává trička.Foto Profimedia.cz

  • Podmol přeskočil dům

    Ani déšť a nepřízeň počasí nezastavily českého freestyle motokrosového jezdce Libora Podmola v jeho plánu přeskočit jako první Čech rodinný dům. Ve Vatěkově na Benešovsku musel sice svůj plán o několik desítek minut odložit, ale poté se počasí umoudřilo a Podmol několikrát sedm a půl metrů vysokou stavbu přeletěl. A došlo i na slibované salto.

    Freestylový motocyklový jezdec Libor Podmol přeskočil 28. června 2018 ve Vatěkově na Benešovsku rodinný dům a zároveň nad ním předvedl saltoFoto BARTH

  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###