Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Buffonova školička! Šeredová kouká, jak se fotbalista stará o děti

Autor: sjs

Je to vzorný táta. Brankář Gianluigi Buffon vyzvedl ze školy syny Louise Thomase, Davida Lee, Leopolda Mattia a Pietra, který je potomek jeho současné partnerky Ilarie D'Amico. Děti neodvezl luxusním vozem, ale společně všichni čekali na zastávce, až přijede tramvaj.

Jedna z největších fotbalových hvězd Gigi Buffon kráčel se čtyřmi chlapci Milánem, ale nikdo si ho ani nevšiml. Koho by totiž napadlo, že mistr světa z roku 2006 se v nenápadném oblečení vláčí s partou kluků ulicí a navíc pak s nimi pokorně čeká na zastávce na tramvaj.

Buffon si zřejmě hromadnou dopravu oblíbil. Jen den po jízdě tramvají byl vyfocen, jak se s partnerkou Ilarii D´amico vydal na vlakové nádraží v Miláně a odjel z města. Kam asi mířili? Do Turína, kde Gigi roky hrál za Juventus nebo na letiště a následně do Paříže, kde hraje za Paris Saint-Germain?

Možná si jeli dopřát chvíle pohody ve dvou bez chlapců Louise Thomase, Davide Lee, které má s modelkou Alenou Šeredovou a jejich společného nejmladšího potomka Leopolda Mattia i jeho nevlastního a Pietra.

Buffon vede své chlapce ze školy
Buffon vede své chlapce ze školy