Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Manželka zesnulého Šurala (†28): Úprk z Turecka! Rakev přiletěla pár hodin po ní

Autor: rau

V pondělí se s tragicky zesnulým fotbalistou Josefem Šuralem (†28), jenž zemřel po dopravní nehodě o nedělní noci, rozloučili spoluhráči. Teď už je rakev s jeho ostatky doma v Česku. Stejně jako zoufalá vdova Denisa s dcerami Vanesou Alex a Melissou Denisou.

„Manželka Denisa vyjádřila přání, aby mohla s dětmi i s Pepíkovými ostatky odcestovat do Česka co nejdříve,“ řekl Blesku Šuralův agent Pavel Zíka. A tak se také stalo. Ještě v pondělí večer byla i s dcerami doma!

Privátní stroj nabídl majitel Sparty Daniel Křetínský. Rodina ale nakonec využila letadlo tureckého ministra zahraničních věcí a bratra prezidenta Šuralova posledního klubu Alanyasporu Mevlüta Cavusogla, který shodou okolností směřoval do Bratislavy na oficiální návštěvu Slovenska.

Manželka Josefa Šurala hned v pondělí vpodvečer opustila Turecko ministerským letadlem
Manželka Josefa Šurala hned v pondělí vpodvečer opustila Turecko ministerským letadlem

V úterý krátce po sedmé ráno pak nabrala směr Praha také pravidelná linka Národních tureckých aerolinek z Istanbulu. Na její palubě byla i rakev s ostatky Josefa Šurala... Podle tureckých zdrojů přistál stroj na Letišti Václava Havla krátce po deváté hodině ráno.

Kdy proběhne pohřeb někdejšího kapitána Sparty a mistra ligy s Libercem zatím není známo.

V Turecku tragicky zemřel Josef Šural. Připomeňte si nejpamátnější momenty jeho kariéry
Video se připravuje ...