Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Schwarzenegger obětí napadení! V Africe schytal šílený kop

Autor: Ondřej Němec

Útok na Terminátora! Jednasedmdesátiletý herec a bývalý guvernér Kalifornie Arnold Schwarzenegger byl atakován jedním z diváků na akci Arnold Classic v Africe, když si pořizoval fotky a videa se svými fanoušky. Ač jej zrádné kopnutí do zad málem srazilo k zemi, slavný filmový hrdina na sobě nedal znát jakékoliv emoce.

Tohle video šokovalo mnoho fanoušků slavného amerického herce rakouského původu. Jednasedmdesátiletého Arnolda Schwarzeneggera totiž tvrdě kopl neznámý podivín, když se slavný Terminátor právě fotil s fanoušky na akci Arnold Classic v Africe.

K incidentu došlo v Sandton Convention Center, kde Schwarzenegger sledoval soutěž ve skoku přes švihadlo. Když byl osloven, aby si udělal video s dětmi, v tu chvíli se ke slavnému herci rozběhl neznámý útočník, aby jej následně ve skoku kopl do zad.

Arnold Schwarzenegger byl v Africe napaden během rozhovoru s fanoušky
Video se připravuje ...

Bývalý kulturista a symbol hollywoodských drsňáků ale nemohl útočníka ani zahlédnout, a proto jej kopnutí snožmo do ramene velmi překvapilo. Bez větších emocí si opět sedl na své místo a o něco později z akce odešel.

Poblázněného útočníka ihned zpacifikovala ochranka.

Schwarzenegger uveřejnil video, kde je vidět celé napadení
Video se připravuje ...

Hvězdný Arnie se udržuje stále v perfektní kondici a zjevně jej hned tak něco nerozhodí. "Díky za vaše obavy, ale není čeho se bát," komentoval pak na sociálních sítích inkriminovaný moment. "Jsem rád, že ten idiot nepřerušil můj Snapchat," dodal Schwarzenegger s humorem.

Arnold Schwarzenegger byl napaden v Africe, skopl ho jeden z diváků
Arnold Schwarzenegger byl napaden v Africe, skopl ho jeden z diváků