Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Krmenčík se po tréninku Blesku vyhnul! Jak dlouho bude ještě »lézt kanálama«?

Autor: nem

Od teď už bude Michael Krmenčík (26) pořád na útěku? Jako psanec ve westernu? Ten jeho příběh je ovšem špatná kovbojka. Svědci havárie jeho land roveru tvrdí, že utekl od pondělní nehody a za volant podle svědků nastrčil vlastní manželku.

Sousedům v pražské ulici dobrovolného, kterým jeho kára obouchala ta jejich, aby nechodil na oči. No a ve čtvrtek předvedl další úprk...

„Michael je normálně na tréninku s mužstvem,“ řekl Blesku dopoledne ve Štruncových sadech tiskový mluvčí Plzně Václav Hanzlík.

No takže měl »Krmelec« po rozboru videa a cirka hodinové přípravě v Doosan areně zase odejít hlavním vchodem, stejně jako plejeři Viktorky vždycky dělají, ne?

Po nehodě byla ulice plná střepů z kontejneru, který Land Rover rozstřelil
Po nehodě byla ulice plná střepů z kontejneru, který Land Rover rozstřelil

Hořava, Kopic, Hubník, Hruška, Brabec, Beauguel…. Začali se hráči trousit v civilu chvilku po poledni. Jeden za druhým nasedali do svých auťáků a opouštěli areál. Akorát Krmenčík ne!

„Krmi? Ten už tady není,“ zahalekal záložník Milan Petržela odcházející mezi posledními krátce před jednou hodinou. „Čekáte na Krmeníčka? To se načekáte, ten už je dávno doma,“ utrousil šéfkouč Pavel Vrba.

„Vodlifrovali ho zadem,“ usmál se muž, jenž vyšel z útrob stadionu. Krmenčík se zkrátka statečně vypařil nějakým »kanálem«…