Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Tenistka Sestini Hlaváčková: Tajný porod! Dcera ji kouše. Přiznala, že tápe

Autor: ris

Dvakrát vyhrála Fed Cup, má dva grandslamové tituly ve čtyřhře a zvedla nad hlavu i pohár pro šampionky Turnaje mistryň. Na největší vítězství ale dosáhla až před několika hodinami. Andrea Sestini Hlaváčková (33) přivedla na svět vytouženou dcerku Isabelle! „Na světě je pár dní, ale už nás oba zaměstnává víc, jak mě cokoliv víc zaměstnávalo,“ napsala na instagram novorodička.

Právě ve svém rodném městě také porodila. Na sociálních sítích sdílela krátké video ze svého nadstandardního pokoje, kde vedle ní pochrupává unavený manžel Fabrizio i kouzelný růžový uzlíček, který tenistce otočí život na ruby.

První rodinné foto! Andrea Sestini Hlaváčková přivedla manželovi Fabriziovi na svět půvabnou holčičku
První rodinné foto! Andrea Sestini Hlaváčková přivedla manželovi Fabriziovi na svět půvabnou holčičku

„Všechno jsme to společně zvládli a mám to největší štěstí na světě. A to nemluvím jen o té prďole, co mě každý dvě hodiny kouše do bradavek,“ svěřila se bronzová medailistka z olympiády v Londýně 2012.

Svoji novou životní roli bere statečně. A k holčičce si hledá cestu, aby byla ta nejlepší máma na planetě! „Občas potřebuje jinou, přísně tajnou aktivitu, kterou zatím absolutně nezkušeně hledám a velmi často tápu,“ připustila, že si na maminkovský teprve zvyká.

Pomáhá jí s tím také její pyšný manžel Fabrizio. „Dával to a dává absolutně tak, jak jsem čekala. Je to prostě můj božan,“ dojala se někdejší třetí deblistka světa!