Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Osahávačka na houpačce! Uspal Vémolu, teď si Végh užívá ňadra něžné manželky

Autor: ris

Po extrémním »zápasu století«, v němž překvapivě rychle uspal favorita Karlose Terminátora Vémolu, si česko-slovenský šampion MMA Attila Végh (34) užívá zaslouženého volna. A vedle těhotné manželky jen září.

Křehká Natálka co nevidět porodí obrovi z Dunajské Stredy vytouženého prvorozeného syna. Populární bojovník tedy dělá všechno, aby teď byl své květince oporou! Minimálně takovou, jakou byla jeho láska jemu, když se v uplynulých měsících připravoval na sežrání českého lva Vémoly !

Nastávající rodiče tedy společně nakupují dětskou výbavičku a těší se na malého chlapečka, s nímž v jesličkách už budou trávit letošní Vánoce. Aby na požehnaný čas jen tak nezapomněli, zašli si i do ateliéru na romantické focení!

Attila Végh nemohl s poprsí krásné manželky Natálky odtrhnout ruce
Attila Végh nemohl s poprsí krásné manželky Natálky odtrhnout ruce

Natália tam svého Attilu na houpačce okouzlila odvážným krajkovým modelem, který názorně dokázal, že se nastávající mamince nezvětšilo jen bříško, ale také ňadra, z nichž její válečník nemohl odtrhnout oči ani ruce! „Romantika jak vyšitá,“ chichotala se kráska v průhledných sexy šatičkách.

Jejich laškování nebralo konce. Přitom na něj vůbec nemuselo dojít. „Před třemi měsíci jsem si říkala, že focení v devátém měsíci těhotenství nikdy, ale díky šikovné vizážistce a ještě šikovnější fotografce jsme to dali na jedničku,“ těšilo půvabnou paní Véghovou.

A ještě si u toho se svým silákem užili kopu legrace!

Végh po skalpu Vémoly: Byl jsem jednoduše lepší. Karlos se neztratí
Video se připravuje ...

Zničený Vémola přímo ze šatny: Asi jsem zamrznul davem. Sen je pryč. F*ck!
Video se připravuje ...