Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Jágrův strach o milovanou maminku Annu, která má problémy se srdcem!

Autor: Patrik El-Talabáni

Zmínil to jen mezi řečí, přesto jeho slova šokují. Hvězdný hokejista Jaromír Jágr (47) se svěřil, že se jeho milovaná maminka Anna (72) potýká s problémy se srdcem.

Přiznal to v živém vysílání na Instagramu a nečekaná zpráva o »Mama Jagr« vyvolala otázku: Co je mamince nejslavnějšího českého sportovce? „V posledních třech měsících měla problémy se srdcem a je z ní úplně jiný člověk. Najednou musí pořád spát, je unavená,“ prozradil Jaromír.

Kladenské legendě jistě přibyly vrásky na čele, vždyť s mámou má odjakživa velmi blízký vztah. Nepečovala o něj totiž jen v dětství, ale doprovázela jej také na jeho štacích v Pittsburghu, Washingtonu či New Yorku, když válel v NHL.

„Máma je hrozně hodná a pracovitá. Život přizpůsobila rodině a tátovi. Když přemýšlím, jak vše zvládala, je něco nemožného, co dokázala. Starala se o dvě děti, pracovala na statku, vařila, dělala s námi domácí úkoly a chodila do zaměstnání,“ vysekl jí syn poklonu.

Anna Jágrová, maminka nejlepšího hokejisty v historii Česka
Anna Jágrová, maminka nejlepšího hokejisty v historii Česka

Je proto možné, že právě náročný život se začíná podepisovat na jejím zdraví. „Vstávala ve čtyři hodiny ráno, aby podojila krávy. Muselo být vykydáno a dobytek nakrmený. A po práci znovu. Přišla a zase se starala o statek. Prala, žehlila, vařila na další den a lehnout si chodila o půlnoci. Pro mě nepochopitelné, jak to mohla přežít,“ kroutil Jágr hlavou.

Snad se Jaromírova maminka dá brzy do pořádku a všechny obtíže překoná. Přejeme brzké uzdravení!