Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Divoch Jágr dostal do ráže odvážnou fanynku! A pak... Rande před kabinou!

Autor: rau

Že je věk jen číslo? No jasně! U Jaromíra Jágra (47) určitě. Kladenský divoch zařídil v Českých Budějovicích Rytířům postup do extraligy čtyřmi góly. Fanoušci a fanynky Středočechů prožívali na jihu Čech opravdovou extázi a některým z toho galapředstavení bylo i u ledu pořádné horko... A odvázala se i Jaromírova láska Veronika.

Pod hostujícím kotlem to po zápase vřelo takovým způsobem, že slavná amsterdamská čtvrť červených luceren je proti tomu třídou naivek z cukrářské školy. Tohle bylo moc i na plexisklo Budvar arény, které tomu náporu jen taktak odolalo. Slavná osmašedesátka zkrátka dostala obdivovatelky do ráže.

A nejen je. „Já jsem měl možnost s Jardou Jágrem hrát v jeho nejlepších letech, to byla úplně jiná písnička. Je prostě jedinečný, zase to potvrdil. Takový hráč už se nám tady nenarodí,“ nešetřil komplimenty českobudějovický kouč a někdejší útočník Václav Prospal. „Sedmačtyřicetiletý hráč nám tady dá čtyři kusy a Kladno vyhraje 4:2. Já nevím, jestli by ho náhodou neměli povolat do Bratislavy,“ zmínil blížící se mistrovství světa.

„Jarda Jágr dal čtyři góly, to ještě odstoupil v první třetině, protože ho trochu tahalo tříslo, tak se šel protáhnout a půl třetiny nehrál,“ doplnil informaci ze zákulisí, která Jágrův výkon ještě umocňuje, kladenský trenér David Čermák.

V takovéhle euforii dlouho nebyli kladenští fanoušci ani jejich modla Jaromír Jágr
V takovéhle euforii dlouho nebyli kladenští fanoušci ani jejich modla Jaromír Jágr

Zkrátka paf byli z páteční show úplně všichni. Ocenila ho rovněž Jágrova přítelkyně Veronika. Z dovolené zpoza oceánu spěchala jen proto, aby o tu slávu nepřišla a mač sledovala přímo na tribuně v Budějovicích. „Yesss,“ výskala na Instagramu. „Tak co, vy kecálkové, vám sklaplo, co?“ dobírala si ty, kteří Kladnu ani Jaromírovi v misi s názvem „Návrat mezi elitu“ dopředu nevěřili.

Na svého supermana čekala po utkání u kabiny a polibek za nadpozemský výkon byl na tomhle rychlém rande samozřejmostí. A to byl bájný páteční večer teprve na začátku… „Je tady vidět nějaká radost? Já to těm klukům tak přála,“ psala Kopřivová už z auta cestou domů. 

Další kolo oslav se rozjelo před kladenským stadionem, kde na příjezd týmu čekala před půlnocí více než stovka fanoušků. „My chceme Jardu Jágra na bankovce mít,“ vyvolávali. Své modly, která cestovala po vlastní ose, se ale tentokrát nedočkali... 

Jak vypadá česká nominace na MS v hokeji 2019? Čtěte zde »

Jágr a MS? Pár střídaní bych proti Rakousku zvládl, směje se legenda
Video se připravuje ...

Podívejte se na čtyři góly, kterými Jágr poslal Rytíře do extraligy
Video se připravuje ...

Jágr: Nikdo jiný asi dvakrát denně s vestou netrénoval. Pomohl i kostel
Video se připravuje ...