Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Řepkův zabavený luxusní sporťák má nového majitele: Rozebere ho!

Autor: pv

Zatímco bývalý fotbalista Tomáš Řepka si stále odpykává trest ve vězení, jeho zabavený Mercedes-Benz SLR McLaren za skoro 15 milionů korun po letech našel nového majitele. Luxusní bílý sporťák bude nyní rozebrán!

Byl to jeho velký přešlap. V roce 2009 si tehdejší kapitán Sparty Tomáš Řepka koupil přepychové žihadlo Mercedes-Benz SLR McLaren za 14,5 milionu korun. „Sbalil“ na něj dokonce svou druhou manželu modelku Vlaďku Erbovou , když se u jeho nového vozu fotila pro kalendář.

Při focení vozu poznal dnes už exmanželku Erbovou.
Při focení vozu poznal dnes už exmanželku Erbovou.

Jenže sporťák mu po půl roce policie zabavila, protože byl odcizen původnímu majiteli. Fotbalistovi nedopadlo ani manželství s Erbovou, s níž má syna Markuse. Kvůli neplacení alimentů a internetovým útokům na modelku si šel navíc v květnu 2019 sednout do vězení.

Prokletý auťák mezitím „hnil“ na policejním záchytném parkovišti v pražských Štěrboholích. Nyní má ale po letech konečně nového majitele. Koupil si ho zlínský podnikatel a sběratel Ladislav Samohýl.

„To, že auto patřilo panu Řepkovi, nehrálo roli. Hledali jsme stejný typ, který by rozšířil naši sbírku,“ řekl milionář pro MF Dnes. Vyvolávací cena byla téměř 7 milionů korun. Podnikatel koupil sporťák údajně za nižší částku.

Další peníze do něj ale musí narvat. „Celé auto musíme kompletně rozebrat. Díly pak odvezeme do specializovaných podniků. Například kapota je z karbonu. Dostat z něj barvu bude nesmírně těžké,“ prozradil Samohýl.

Tomáš Řepka propuštěn z vězení na začátku ledna 2020 - čtěte zde »