Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Tenista Murray oslavuje! Dočkal se vytouženého miminka. Proč ale tají jeho jméno?

Autor: ris

Po druhé operaci kyčle pozvolna chytá zápasový rytmus, z něhož ho ovšem kapánek vytrhne radostná událost! Trojnásobný grandslamový šampion Andy Murray (32) je totiž potřetí tátou! Manželka Kim Searsová (32) mu po dvou dcerkách minulý týden porodila vytouženého syna!

Holčičky Sophia (3) a Edie (2) vzaly svého malého parťáka okamžitě mezi sebe. Alespoň tak o tom deníku The Sun poreferoval Murrayho dědeček Roy Erskine, který se pochlubil, že jeho slavný vnuk už rozeslal nejbližší rodině fotografie novorozeněte se svými sestřičkami.  

Jméno chlapečka skotský tenista, který si vždycky střežil svoje soukromí, zatím tají. „Nevím ho ani já,“ řekl Erskine. Jasné je tedy jedině to, že další přírůstek může sledované rodině otočit život naruby. To mimochodem naznačil sám Murray, jenž nedávno prozradil, že na kurtu bude muset pořádně zabrat, aby svoji školku uživil. „Rodinný stav se nám totiž vymknul kontrole,“ žertoval.

Ivan Lendl po dvou letech končí s trénováním Andyho Murrayho
Ivan Lendl po dvou letech končí s trénováním Andyho Murrayho

Později ale už poněkud vážněji dodal: „Samozřejmě, že si vezmu nějaké volno, abych s nimi byl co nejvíce, ale zároveň vím, že moje tenisová kariéra nebude trvat věčně,“ pravil s tím, že bude muset najít jistou rovnováhu mezi tenisem a rodinou.

Kdo ví, třeba jednou bude trenérem svého nejmladšího caparta. Britští bookmakeři věří, že junior se potatí. Na to, že jednou vyhraje Wimbledon si můžete vsadit v kurzu 500:1.