Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Plavec Micka o sexu na olympiádě: Sportovci nemají do čeho píchnout!

Autor: pv

Na olympiádě poznal lásku. Úspěšný český plavec Jan Micka se v pořadu Česká ulička na O2 TV Sport (premiéra 9. 12. od 21.15) rozpovídal o tom, jak na olympiádě v Brazílii sbalil plážovou volejbalistku Barboru Hermannovou.

Kromě medailí a zážitků si z olympiády můžete přivézt i lásku. „Byl to i můj případ. V Riu jsem se seznámil se svou nyní již bývalou přítelkyní Bárou Hermannovou . Povídali jsme si, pak jsme si i psali. Po nějaké době jsem ji pozval na večeři v den, kdy měla narozeniny. Začali jsme se častěji scházet,“ vyprávěl Micka , který se s volejbalistkou „pároval“ až v Česku a ne v olympijské vesnici.

Český plavec Jan Micka takhle pózoval pro Sport magazín
Český plavec Jan Micka takhle pózoval pro Sport magazín

„Každý si myslí, že ve vesnici spí každý s každým a je to velký grupáč. Do téhle skupiny nepatřím. Slyšel jsem hodně historek, ale osobně jsem je nezažil. Dvakrát denně jsem měl tréninky a připravoval se na závody. Sportovci tam nejezdí, aby si tam užívali, ale aby tam podávali výkony,“ upozornil český reprezentant.

Ne všichni jsou ale takoví. „Pak jsou sportovci, kteří mají svou disciplínu hned na začátku, a pak tam nemají do čeho píchnout,“ vtipkoval Micka. Ve studiu pak prozradil, proč se nakonec s Hermannovou rozešli.

„Bára hodně létala po světových turnajích a já byl často na soustředěních. Chtěli jsme se víc zaměřit na sport. Podřídili jsme tomu všechno…“