10. listopadu 2019 • 11:15

Rytmus chválil Végha, který zničil Vémolu: Bráška a můj první trenér

Autor: jab
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Česko-slovenské MMA má svého vládce. Triumf Attily Végha v Zápase století na galavečeru Oktagon 15 proti Karlosu Vémolovi sledoval v sobotu v natřískané O2 areně i slovenský rapper Patrik Vrbovský. Hudebníka vystupujícího pod uměleckým jménem Rytmus po souboji, který Végh ukončil tvrdým pravým hákem v polovině prvního kola, vyzpovídala reportérka iSport TV Simona Kubišová.



„Bráško, byl si můj první trenér na Slovensku, když jsem přišel z Thajska, kde jsem objevil bojové sporty. Hned první doporučení, kdo tu trénuje, byl Attila. Takže nějaká spojitost tam existuje,“ přiznal společnou minulost Rytmus , na jehož hudbu Végh v sobotu za potlesku vyprodané O2 areny do oktagonu nastupoval.

V „kleci“ se bijec z Dunajské Stredy dlouho nezdržel, českého Terminátora uspal po dvou minutách a sedmi vteřinách a připsal mu první knokout v životě. Vémolovi skončila sérii jedenácti výher v řadě a prohrál po čtyřech letech, poprvé od krachu se Švédem Jackem Hermanssonem.

Vyhlášení. Králem československého MMA je Attila Végh
Vyhlášení. Králem československého MMA je Attila Végh

„Jestli Attila prohrál, nebo vyhrál? To je jedno, je pro mě šampion, vyhrál Bellator, hotovo! Já jsem to i povídal v nějakém rozhovoru, má pás této organizace, když se bude řešit, co dokázal, může ho vytáhnout na stůl. Tohle už je jen třešinka na dortu jeho kariéry,“ dodal 42letý rapper a bývalý člen legendární skupiny Kontrafakt.

„Zda mě vítězství Attily překvapilo? Je to MMA, podívejte se na Gábora (Borarose, pozn.red), je to 'beast mode', ale dá se prohrát i v prvním kole, to je normální věc. Viděl jsem, jak Attila dře, a věděl jsem, že dře proto, aby vyhrál. A podařilo se mu to,“ ocenil svého krajana Rytmus, který si zápasení ve vyprodané O2 areně také zkusil.

Sám loni v prosinci na galavečeru XFN prohrál boxerský souboj v šestém kole s českým rapperem Marpem. „To, co jsem si zkusil, byla výzva. Nevím, kdo z toho udělal nějaké mistrovství a šampionát, tak to nebylo,“ uzavřel povídání Rytmus.

Větrovský o Atillovi: Dokáže si získat lidi všude, i v Čechách
Video se připravuje ...

SESTŘIH: Attila Végh - Karlos Vémola. Slovák ovládl Zápas století
Video se připravuje ...

Végh po skalpu Vémoly: Byl jsem jednoduše lepší. Karlos se neztratí
Video se připravuje ...

Zničený Vémola přímo ze šatny: Asi jsem zamrznul davem. Sen je pryč. F*uck!
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud