Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Z baculky sexy kočkou! Tenistka přibrala kvůli týrání, teď zvládla super proměnu

Autor: kvč

Tak tahle proměna stojí za to! Někdejší tenisová hvězda Jelena Dokičová (35) se na Instagramu pochlubila, jak dokázala změnit svůj život. Bývalá čtvrtá hráčka světa i kvůli psychickým problémům vyhnala svou hmotnost až na 120 kg, za pouhý rok a půl ale dokázala úžasných 53 kilo shodit!

V chorvatském Osijeku narozená tenistka, která však reprezentovala barvy Austrálie, mnohokrát otevřeně vyprávěla o depresích, které prožívala kvůli problémům v rodině. Otec Damir ji dlouho týral a veřejně ponižoval.

Dokičová přiznala, že v jídle hledala emoční podporu, kvůli tomu a problémům se štítnou žlázou se "vyjedla" až na 120 kilogramů. Pak se ale rozhodla změnit svůj život k lepšímu a i díky programu Jenny Craigové začala shazovat. Teď se na Instagramu pochlubila, že za 18 měsíců shodila neuvěřitelných 53 kilogramů!

"Dřív jsem neměla žádné sebevědomí, schovávala jsem se doma a nechtěla jsem vycházet ven. Teď si zase užívám života!" svěřila se šťastná Jelena. "Těším se na další výzvy, v životě a také ve zdravém životním stylu. Cítím, že teď už dokážu cokoli," dodala.

Tenistka, která se poprvé proslavila, když jako šestnáctiletá kvalifikantka porazila světovou jedničku Martinu Hingisovou na Wimbledonu 1999 a nadělila jí kanára, je tak konečně nejen zdravá, ale i šťastná a spokojená. Po letech trápení jí to nejde nepřát.

Jelena Dokičová zvládla shodit 53 kilogramů! Dříve vážila až 120 kilo
Jelena Dokičová zvládla shodit 53 kilogramů! Dříve vážila až 120 kilo