Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Sestry Plíškovy řádily na párty v Dubaji. Jsme hvězdy!

Autor: as

Sice jsi, ty potvoro, lepší, ale pořád tě miluju nade vše! Tenistka Kristýna Plíšková (27) vyrazila s dvojčetem Karolínou v Dubaji na hráčskou párty a přede všemi jí dala pusinku na ouško.

Máme jedna druhou, ty jsi moje já! Pouto dvojčat Plíškových je skálopevné, i když se v jednom kuse hašteří. „V jakém období si mě nemohla vystát?“ ptala se třeba Karolína nedávno při natáčení reklamního spotu.

„Bylo jich spousty!“ reagovala se smíchem její sestra. Na dubajskou párty se obě vyšňořily a hned u vchodu si Kája začala štelovat mobil. „Tyndo, pojď!“ O dvě minuty starší sestra přiskočila a dala jí pusu. Smíchy se pak mohly potrhat, když si prohlížely výsledek.

Sestry Plíškovy se k sobě na párty přitulily
Sestry Plíškovy se k sobě na párty přitulily

V Dubaji oživily sesterskou spolupráci i na kurtu ve čtyřhře. „Je to pro nás spíš zábava, ale stejně bychom jednou moc rády daly Turnaj mistryň nebo vyhrály grandslam,“ prozradila Kristýna. Navzdory včerejší porážce spolu letos chtějí hrát častěji, plánují dokonce i grandslamové French Open.

Zatímco Karolína je světová trojka, Kristýna se motá v sedmé desítce a sní o velkém skoku mezi nejlepší. „Myslím, že dvacítka pro mě letos není nereálná,“ řekla odhodlaně po nadějném rozjezdu sezony. Až to dokáže, určitě jí i ségra za odměnu vlepí pořádného hudlana.

Dvojčata Plíškovy mají slabost pro stejné chlapy
Video se připravuje ...