Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Dechberoucí luxus sídla za téměř čtvrt miliardy! Neymar si žije jako v pohádce

Autor: ptr

Brazilský míčový kouzelník Neymar (28) tráví karanténu ve svém obrovském sídle nedaleko Ria de Janeira a rozhodně nestrádá. Ve své luxusní vile má dostatek prostoru i rozptýlení. Mezi dostupné kratochvíle patří například tenisový a beachvolejbalový kurt, posilovna, masážní místnost, vířivka, sauna, lázně a spousty dalších.

Fotbalista PSG na sebe upoutal pozornost, když odletěl se svými přáteli z hlavního města Francie do Brazílie soukromým letadlem. Následně se dopravili do jeho domu a tam si zahráli plážový volejbal a užívali si volných chvil.

Fanoušci okamžitě nařkli Neymara , že nedodržuje karanténu a navíc čas tráví s větším počtem přátel. Hvězdný hráč se ohradil, že jsou v karanténě dohromady, protože cestovali společně a tak žádná pravidla neporušují. To, že si na své odstřižení od civilizace vybrali zrovna barák za téměř čtvrt miliardy, rozhodně není náhoda.

Prohlédněte si neuvěřitelné sídlo v naší galerii!

Neymar tráví karanténu s přáteli
Neymar tráví karanténu s přáteli

Vybavení hektarového pozemku je jako z jiného světa. Neymar může využít heliport i molo, kde kotví jeho jachta. Dále má obrovské možnosti pro sportovní vyžití a tak se může bez problému udržovat ve formě. Na konci dne lze trávit čas v podzemním vinném sklípku, kde má k dispozici více než 3000 lahví vína.

Vila stojí v letovisku Mangaratiba, tedy místě, kde Sylvester Stallone natočil akční snímek »The Expendables«. Mezi Neymarovy sousedy patří například fotbalista Emerson Sheik nebo brazilská herečka Adriana Esteves, která byla nominována na prestižní cenu Emmy.