Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Drž hubu a tancuj. Sexy sjezdařka to neskutečně roztočila před garáží!

Autor: ptr

Jedna z nejlepších lyžařek současnosti Mikaela Shiffrinová (25) prožila letos zřejmě nejtěžší sezónu celé kariéry. Nejdříve jí zasáhla smrt milovaného tatínka Jeffa (†65) a následně, když už se chystala k návratu na sjezdovky, tak přišel nucený konec sezóny kvůli novému koronaviru. I tak se snaží v těchto trudných dobách zvednout náladu sobě i svým fanouškům.

Kolegyně Ester Ledecká své umělecké dovednosti ukázala už před několika dny a pozadu nezůstala ani její americká parťačka z »továrního týmu« Atomic. Ta během nudy v karanténě nacvičila choreografii k známé písni „Shut Up and Dance – Drž hubu a tancuj“ a výsledkem se pochlubila Instagramu, kde se kovatelný počin stal doslova šlágrem!

„Naučila jsem se (tak trochu) choregrafii od Galen Hooks k „Shut Up and Dance“ a je to taková zábava. Spousta skoků, otoček a rychlých nohou. Výborný způsob tréninku co dělat s rukama a výrazem obličeje. Ale měli byste se podívat na originál, ten je skvělý. Tanec je taková zábava a výborná věc, speciálně v těchto časech, kdy je člověk zavřený doma. Je to nejen cvičení, ale i dobrý způsob jak si udržet pozitivní mysl!“ Doplnila povedené video také povzbuzujícím komentářem.

Americká lyžařka Mikaela Shiffrinová
Americká lyžařka Mikaela Shiffrinová