Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Superkráska uhranula slavného fotbalistu: Vydírají je kvůli sexu!

Autor: ris

Býval střelcem k pohledání, který pálil ostrými za giganty jako Paris Saint-Germain či Neapol. A vášeň ze hřiště si argentinský kanonýr Ezequiel Lavezzi (35) přenesl i do postele, kde obšťastňuje svoji novou láskou – úchvatnou brazilskou herečku a modelku Natalii Borgesovou (35). Jenže...

Oba jsou čerstvou zamilovaností posedlí tak, že si podle všeho svoje lechtivé špásování zvěčňovali prostřednictvím mobilů. Co čert nechtěl, stali se terčem hackerů, kteří se teď neštítí sledovaný pár vydírat. Za každou fotografii, video či útržek jejich konverzace podle deníku La Nacion požadují v přepočtu 100 tisíc korun! Aby lumpové zdůraznili svoji věrohodnost, fotbalistovi dokonce poslali výňatky z jejich pikantních hovorů.

Zloduši zřejmě mají z čeho vybírat. Půvabná »Natálka« totiž nikdy netrpěla přehnanou stydlivostí. Ještě vloni chodila s dvojnásobným grandslamovým šampionem ve čtyřhře Rumunem Horiem Tecauem, který se s ní podle tamního tisku rozešel právě proto, že na fotografiích zbytečně moc provokovala.   

S Lavezzim teď tráví karanténu na romantickém ostrově Svatý Bartoloměj v Karibiku. A oba čekají, jak se šmíráky zatočí argentinská justice, které případ oznámili.

Natalia Borgesová se svým miláčkem Ezequielem Lavezzim
Natalia Borgesová se svým miláčkem Ezequielem Lavezzim