Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Rošťák Limberský slaví narození dcery. Jeho vzkaz vás pošle do kolen!

Autor: iSport.cz

V kabině fotbalové Viktorie může být zase alespoň trošku veselo. Plzeňskému obránci Davidu Limberském se narodila dcera Lilien, kterou porodila jeho manželka Lenka (36). „Maminka byla statečná jako lvice,“ vzkázal na Instagramu 36letý hráč, který má z předchozího vztahu dvě děti Natálii a Davida.

David Limberský radostnou událost oznámil veřejnosti v úterý krátce po obědě. „Dnes se nám narodila Lilienka. Maminka byla statečná jako lvice. Lilinko buď zdravá, šťastná a rozdávej lidem radost. Moc jsme se na tebe těšili lásko naše,“ napsal zkušený obránce plzeňské Viktorie na Instagram a mimo jiné připojil i hashtag #nocondom.

Mezi prvními gratulanty byl i Limberského kamarád, bývalý spoluhráč z Plzně a nyní útočník belgických Brugg Michael Krmenčík. „Jsi šikovná, je nádherná,“ vzkázal na sociální síti Limberského manželce Lence.

David Limberský se pochlubil fotkou čerstvě narozené dcerky Lilien
David Limberský se pochlubil fotkou čerstvě narozené dcerky Lilien

Limberský už má dvě větší děti Natálii a Davida s předchozí partnerkou, se současnou manželkou Lenkou se dočkali prvního společného potomka.

Ve chvíli, kdy Viktoria musela o víkendu oznámit smutnou zprávu o úmrtí bývalého obránce Mariána Čišovského, jde naopak o pozitivní informaci. „Limbovi se dnes narodila dcera Lilien. Moc gratulujeme a hlavně přejeme pevné zdraví!“ napsal klub na svém oficiálním twitterovém účtu.