Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Kouč italského nároďáku Mancini ve vlnách. Mládne vedle sexy ženušky!

Autor: as

Jak to dělá, že má i v 55 letech takovou figuru?! Kouč italského fotbalového nároďáku Roberto Mancini mládne vedle sexy manželky Silvie (41). Své dokonalé tělo teď vyvětral na francouzské Riviéře.

Tenhle chlapík že profesionálně nesportuje už dvacet let? Zázrak! Trenér squadry azzurry má postavu jako jeho dvacetiletí svěřenci. Naposledy se jí pochlubil v prosluněném St.-Tropez, kam si vyrazil se svojí druhou ženuškou Silvií. Ta pro změnu rozpalovala dovolenkáře poprsím, které se jí divoce dralo z bikin.

Kdo je ona sličná brunetka? Právnička z prestižní římské advokátní kanceláře, jejímž klientem se stal už v roce 2009 i Roberto. Silvia mu pomáhala i při rozvodové válce s první manželkou Federicou, s níž byl ženatý 25 let a mají spolu tři děti. Dělil se majetek ve výši přes půl miliardy!

Roberto Mancini je i v 55 letech ve výborné kondici
Roberto Mancini je i v 55 letech ve výborné kondici

Téměř ihned po rozchodu se svojí »ex« se Mancini začal objevovat po boku vnadné Silvie, předloni si ji vzal. Skoro se od sebe nehnou, i při fotbalech sedí na tribuně vedle něj.

Teď si užívají dovču, která je po koronavirovém utrpení sladší než kdykoli předtím. A kouč na ní zapomíná i na ztrátu svého největšího kámoše z dětství, který na nemoc Covid-19 zemřel. „Na to peklo na Zemi nebyl nikdo připravený. Přesto je absurdní a naprosto neakceptovatelné, že lidé umírali jen proto, že nebyl dostatek postelí na jednotkách intenzivní péče,“ postěžoval si Mancini.