Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Bacha, sexy Genie. Fanoušci šmírovali Bouchardovou za plotem!

Autor: as

Vstup do bubliny zakázán, musí se na to jinak! Nadržení fandové mohou špičkový tenis, který nabízí turnaj Prague Open, sledovat jen skrz díry v plotě. Koho včera ve Stromovce okukovali? Třeba i žhavou kanadskou krásku Eugenii Bouchardovou (26)!

Princeznička Genie. Tak jí v Anglii říkali, když ve dvaceti pobláznila tenisový svět a senzačně postoupila do finále Wimbledonu. Jenže v něm ji zostudila Kvitová, přišla ztráta sebevědomí, obří krize, pád z páté příčky na světě až do čtvrté stovky. „Ten tlak jsem nezvládla,“ přiznala. Konec zájmu? Vůbec ne! Genie táhne Důkazem budiž i čtvrteční dění ve Stromovce.

Do uzamčeného areálu pražské Sparty nikdo nepovolaný neproklouzl. Ale když hrstka fandů i kolemjdoucích dešifrovala, kdo že to po poledni za dvojitým plotem a modrou plachtou pinká, hned zbystřila.

Sexy blondýnka v modrých šatičkách pokaždé zaujme, a to určitě ne kvůli tenisovému umění. Genie prostě táhne. Ve čtvrtek se v horku potila na kurtu bezmála tři hodiny, než radostí zvedla ruce nad hlavu. „Bylo to úmorné, ale za postup jsem moc ráda,“ děkovala přízni Prahy. A jásají i fandové. Čumenda může pokračovat i v dalších dnech!

Věříte, že je tahle holka 457 dní bez sexu?
Věříte, že je tahle holka 457 dní bez sexu?