Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Golfová krása v Berouně! Elitní české hráčky odhodily stud. Zahrají si o miliony!

Autor: ae

Tahle podívaná bude stát za to! Špička starého kontinentu a mnoho kvalitních golfistek ze zámoří se od zítra do neděle představí v Berouně na turnaji Tipsport Czech Ladies Open. Dotace akce ze série Ladies European Tour činí více než 5,2 milionu korun.

Na greenech se sejde nejen elita tohoto sportu ale také krásné ženy a dívky. Dvě odvážné české profesionálky si vás dovolují pozvat trochu jiným způsobem a doufají, že si opravíte názor na golf.

Kateřina Vlašínová a Šideri Váňová se ochotně zhostily role příležitostných modelek a v rámci propagace turnaje i golfu se svlékly do plavek.

„Jednou jsem fotila kalendář. Pamatuji, že z patnácti tisíc fotek jich nakonec dali dohromady sotva dvanáct,“ vzpomínala na své zkušenosti profesionálka zvaná Šidi.

Golfové krásky Šideri Váňová a Kateřina Vlašínová ochotně zapózovaly fotografovi
Golfové krásky Šideri Váňová a Kateřina Vlašínová ochotně zapózovaly fotografovi

Také Kateřina působila, jakoby se modelingem úspěšně živila a měnila polohy těla s nečekanou bravurou. „Ten záběr musíme zopakovat, bude tam vidět míček,“ dirigovala si Kačka zkušeně fotografa a přiznala, že si kvůli záběrům pořídila nové plavky. A jelikož rivalita u golfistek zdaleka nedosahuje té mezi tenistkami, nepřekvapilo, že si slečny při pózování navzájem pomáhaly a upozorňovaly se na možná úskalí, jako byly v silném větru zlobivé vlasy přes obličej nebo neposlušné kusy oblečení.

„Snad si i díky nám velká část veřejnosti opraví nepochopitelný názor, že golf je sport zbohatlíků určený především pro staré pány. Není to pravda,“ říkají obě dámy jednohlasně. Můžete se přijít osobně přesvědčit.