Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Silikonová »bejvalka« bijce Vémoly Lela Ceterová po rozchodu: Šokující změna!

Autor: roc

Na jejích fotkách často hrála prim silikonová ňadra. S tím už je ale šmytec! Lela Ceterová (30) se po rozchodu s MMA zápasníkem Karlosem Vémolou (35) rozhodla začít krotit!

Jako by snad chtěla odvrátit pozornost od jejího (ne)stěhování z luxusní pražské vily. Blonďatá diva na konci srpna kvůli » Terminátorově « nevěře oznámila rozchod, vypověděla smlouvu nájemníkům ve svém bytě na Slovensku, avšak zpátky do rodné země se pořád nevydala. Místo toho se postarala o jiný rozruch!

Playmate Lelu asi přestalo bavit, že všude, kam přijde, každý zírá na její silikonové vnady, a rozhodla se změnit své vystupování! „Není čas ztrácet čas. S novým životem přichází změna šatníku, bude o dost umírněnější. Konec vyzývavému stylu!“ překvapila Lela na Instagramu a místo dalšího odvážného snímku, jichž tam má přehršel, přidala fotku v červeném triku bez výstřihu.

Zdá se tak, že to s proměnou myslí zcela vážně! „Červená je barva lásky. Říká se, že přináší štěstí,“ doplnila mamka osmiměsíční Lili, již má s expřítelem Vémolou. Že by se jí chystala pořídit nového taťuldu?

Lela nepřestávala se sexy fotkami ani během těhotenství a po porodu se neuvěřitelně rychle vrátila do původní kondice
Lela nepřestávala se sexy fotkami ani během těhotenství a po porodu se neuvěřitelně rychle vrátila do původní kondice