Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Tajnůstkář Jágr a jeho krásná Dominika: Rande s koncertem na vodě!

Autor: roc

Musí makat, aby se dostal do formy, ale umí si udělat čas i na svou milou. Hokejista Jaromír Jágr (48) vzal lásku Dominiku (25) na Vltavu, užili si tam plavbu i koncert.

Časy, kdy trávil celé dny na ledě, jsou zřejmě nenávratně pryč. I když by to nyní potřeboval! Jágr si totiž prošel zraněním lýtkového svalu a nestihl se připravit na dnešní úvodní mač sezony první ligy proti Kolínu (16:00). „Vrátím se, až se budu cítit komfortně. Chci být pro mužstvo platný,“ řekl ve středu Jágr. Další den se místo po bruslích projížděl loďkou.

Na Vltavě dodatečně slavil narozeniny jeho kámoš a promotér Petr Větrovský, a právě »Džegr« s láskou Dominikou, s níž randí půl roku, se podíleli na spunktování utajované akce. Během plavby se pilo, dlabalo a díky účasti Olgy Lounové také zpívalo. „Výborný!“ ocenil šéf Rytířů výkon interpretky, načež si po zakotvení sundal boty a vyrazil se zchladit přímo k jezu!

Vydařenou akci pak banda završila návštěvou sklárny, kde si slavná »osmašedesátka« vyzkoušela foukat sklo. To vše za neustálého úsměvu jeho milé, jež se k němu po celý den tulila. Tak jen aby jí to nadšení vydrželo i v době, až její mužský zase začne hrát zápasy...

Jaromír Jágr vyrazil s přítelkyní Dominikou slavit narozeniny kamaráda.
Jaromír Jágr vyrazil s přítelkyní Dominikou slavit narozeniny kamaráda.