Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Gabriela a Petr Koukalovi šli rozvodu naproti už na svatbě: Vysmáli se pověrám!

Autor: tad

Když si v květnu 2016 po dvouleté známosti řekli své »ano«, láska je zaslepila natolik, že porušili snad všechny možné svatební zvyklosti. Nyní se Gabriela (30) a Petr (34) Koukalovi rozvádějí.

Byla to tehdy v Panenském Týnci velká sláva! Biatlonová královna se vdává, vyvoleným miláčka národa se stal olympijský badmintonista, který porazil rakovinu. Navzdory nedůvěře okolí oba v sílu své lásky věřili tak moc, že se vzali v květnu, navíc v pátek třináctého.

„Svatba v máji, nevěsta na máry,“ věští však lidová pranostika pohřební nosítka párům oddaným v pátém měsíci. Tak zle to u Koukalů naštěstí nedopadlo, ale šťastný konec za příběhem dvou sportovních hvězd nehledejte.

„Občas se stane, že se společná cesta dvou lidí rozdělí, a pak je načase pokračovat cestou jinou, vlastní. To je nyní i náš případ, můj a Petrův,“ napsala dvojnásobná stříbrná olympijská medailistka na Facebook a dodala, že se pár rozpadl před několika měsíci. „Rozvod je tak »pouze« formálním krokem,“ doplnila Koukalová .

Sportovní pár se spolu na veřejnosti už delší dobu neobjevoval, rozvod je jen vyvrcholením dlouhé krize. Veselka v nejsmolnější den roku očividně nebyla ten nejlepší nápad.

Gabriela Koukalová s manželem
Gabriela Koukalová s manželem