Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Radikální změna boxerské legendy Tysona: Zahodil veganství a teď baští bizony!

Autor: as

Že už vás od něj nic nemůže překvapit? Ale kdeže! Boxerská »Bestie« Mike Tyson (54) opět šokoval. Po 11 letech přísného veganství přehodil ve svém jídelníčku výhybku a pojídá teď bizony a losy!

Avizovaný návrat do ringu bere smrtelně vážně. Dokonce tak, že byl ochoten vzdát se svého životního přesvědčení. „Přestal jsem s veganstvím kvůli tréninku. Potřebuji, aby se mému tělu vrátila síla,“ vysvětlil drastickou změnu ve svém jídelníčku. Teď do sebe láduje samé maso ve formě steaků.

„Už jím jen bizony a losy plus další zvěřinu. Díky tomu se začínám cítit fit. Došlo mi, že věci, které jsou dobré pro ostatní, jako třeba kapusta, zelenina a borůvky, jsou pro mne opravdu jedovaté,“ šokoval kritikou životního stylu, jehož byl hrdým nositelem.

To je změna! Vždyť od roku 2009 byl přísným veganem a maso pro něj představovalo málem největší zlo na světě. „Právě radikální změna životního stylu a přechod k veganství mi tehdy zachránily život. Byl jsem na drogách, těžký alkoholik a určitě bych nedopadl dobře,“ přiznal před léty boxer, kterému se navíc podařilo zbavit obrovské nadváhy.

Má za sebou život plný pádů. Z pouličního rváče se sice dokázal vyškrábat na boxerský trůn a stát se legendou, ale vzápětí promrhal miliardové jmění a skončil na drogách, alkoholu a v base za znásilnění. A tento týpek přezdívaný »Zvíře« teď do sebe zase začal cpát maso, které mu dodává nejen sílu, ale dost možná v něm probouzí i agresivitu! Jak tohle skončí.

Mike Tyson - žijící legenda boxu.
Mike Tyson - žijící legenda boxu.