Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Tenisová hvězda Zverev: Dítě navzdory rozchodu. Budu na něj sama, ví modelka!

Autor: ris

Slušelo jim to náramně, a tak v srpnu všechny překvapilo, když tenista Alexander Zverev (23) s o čtyři roky starší roztomilou partnerkou Brendou Pateaovou oznámili rozchod. Jejich lovestory má však neočekávané vyvrcholení – děťátko na cestě!

„Jsem ve dvacátém týdnu těhotenství. Miminko čekám s Alexem,“ oznámila v magazínu Gala německo-rumunská krasavice, jíž před rokem na rande v Paříži uhranuly oči vycházející hvězdy evropského tenisu. „Je to strašně krásný chlap. Okouzlující, zábavný a hlavně ještě o hlavu vyšší než já, což nebývá zvykem,“ rozplývala se 183 centimetrů vysoká manekýnka.

O několik měsíců později už z ní takové nadšení nesrší. Na konci léta se odloučili. „Měli jsme různé názory na život. Kdokoliv žije po boku sportovce, musí se přizpůsobit,“ glosovala to půvabná Brenda.

Jestli čekala, že by je miminko mohlo znovu svést na společnou cestu harmonie, spletla se. Alex o potomka zatím příliš zájmu nejeví. „Dítě nebylo na pořadu dne, ale udělám všechno, aby vyrostlo v harmonickém prostředí. Jsem šťastná a připravená vychovávat jej sama,“ bouchla do stolu.

Dělená péče o robátko nehrozí. Tedy aspoň prozatím. „Nepřichází v úvahu,“ kroutila hlavou nakvašená nastávající maminka Pateaová.

Brenda Pateaová se s Alexem Zverevem nerozešla v nejlepším. Počítá s tím, že jejich dítě bude vychovávat sama.
Brenda Pateaová se s Alexem Zverevem nerozešla v nejlepším. Počítá s tím, že jejich dítě bude vychovávat sama.