Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Slavná Vonnová drsně okomentovala hrozivý pád Ledecké: Lajdácká chyba!

Autor: vba

O nehodě Ester Ledecké (25), která při víkendovém sjezdu v Crans Montaně vyletěla z trati při rychlosti 109 km/h, si povídá celý svět. A své k ní řekla i lyžařská legenda Lindsey Vonnová (36).

Americká šampionka si totiž na zámořské stanici NBC odbyla v sobotu svou komentátorskou premiéru. Záhy tak hodnotila i »obojživelnici« Ledeckou . „Spojit snowboard a lyže dohromady? Zrovna pro ni to problém není, se sněhem si rozumí, ať už jede na čemkoliv,“ pochválila ji Lindsey.

Hned poté ale přišel hrozivý pád! Ester nevybrala levotočivou zatáčku a v plné rychlosti to namířila do ochranné sítě.

„Ouuu...“ vyhrkla nejprve Vonnová , která pak ale Češku sepsula. „Velká škoda, protože tohle byla lajdácká chyba. Ester si nechala vnější nohu ujet příliš do strany, protože si věřila, že tu zatáčku i tak vybere,“ všimla si minely. „Naštěstí se jí hned po pádu vypnuly lyže,“ oddychla si přímo ve vysílání Vonnová, že nedošlo k vážnému zranění.

Ledecká byla ale i tak řádně potlučená. Karambol odnesla čtyřmi stehy na rtu, odřeninami, výrazným otokem a také naraženým ramenem. „Jako kdyby mě přejel náklaďák,“ glosovala to Ester, která ale hned den poté jela na stejném kopci Super-G a ve čtvrtek už bude trénovat v Ga-Pa.

Bývalá senzační sjezdařka a dnes už televizní expertka Lindsey Vonnová
Bývalá senzační sjezdařka a dnes už televizní expertka Lindsey Vonnová