Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

A zase Vonnová. Šokovala fotkami, které jí nelichotí: Na své tělo jsem hrdá!

Autor: ama

Potápění se žraloky, surfování, dovádění se snoubencem P.K. Subbanem. To byly chvíle radosti, štěstí a dokonalosti v životě bývalé lyžařky Lindsey Vonnové (36). Jenže vše není vždy tak, jak na první pohled vypadá.

Fešná Američanka, která je dodnes rekordmankou v počtu vítězství ve Světovém poháru lyžařek, doslova šokovala, když ukázala snímky, na kterých její tělo rozhodně není bez chybičky, přestože na jiných tak leckdy vypadá.

„V poslední době jsem zveřejnila docela dost fotek v plavkách a je to děsivější, než se může zdát. I jako sportovkyně musím totiž číst komentáře, které bolí,“ přiznala Lindsey, jež je ženou plnějších tvarů. upřímně. „Ale co, jsem normální člověk. Občas se hrbím, ukáže se mi na zadku celulitida nebo někde přetéká břicho. Nejsem velikost nula, ovšem moje tělo mi ale pomohlo dosáhnout úžasných věcí a úspěchů v mém v životě a jsem na něj hrdá,“ dodala blondýnka sebejistě.

Kdepak, úpravy ve Photoshopu nebo s pomocí různých omlazovacích a dalších filtrů na Instagramu od Vonnové nečekejte, ona maximálně vybere ty lepší fotky ke zveřejnění jako každý jiný.

A přejde s úsměvem třeba tyto ostré komentáře. „Jsem po dvou dětech, je mi přes šedesát a vypadám líp jak ty,“ napsala bývalé lyžařce jedna ze sledujících. „No a co? Já jsem stoprocentně přírodní Lindsey bez jakýchkoliv plastických operací. A každému, kdo je rozpačitý kvůli vzhledu říkám: buďte silní a pozitivní, jen se smějte!“ vyhlásila.

Lindsey Vonnová na fotce, která ukazuje i chyby, které na těle má.
Lindsey Vonnová na fotce, která ukazuje i chyby, které na těle má.