Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Tragédie v rodině slavného fotbalisty: Otec (†57) byl nalezen mrtvý!

Autor: ČTK, red

Roční výdělek 140 milionů korun, trofeje. To všechno by dal gólman Alisson Becker (28) za to, kdyby si mohl s tátou zase vyrazit do přírody. Už se mu to bohužel nepodaří. Otec brankářské jedničky Liverpoolu, realitní makléř José (†57), nežije.

Hvězdný brankář Liverpoolu truchlí nad ztrátou milovaného otce, který se utopil v jezeře na pozemku svého letního sídla v jižní Brazílii, kde žil s manželkou Magali. Šel si odpoledne zaplavat, ale znenadání zmizel. Realitní agent Jose byl prohlášený za nezvěstného a rozjelo se pátrání, jenomže už bylo pozdě. Tělo pana Beckera okolo půlnoci našel rodinný přítel, policie cizí zavinění vyloučila.

Zatím není jasné, zda bude osmadvacetiletý reprezentant mistrovskému týmu k dispozici na nedělní ligový zápas na hřišti Sheffieldu United. Kvůli celosvětovým opatřením se zřejmě nedostane na otcův pohřeb, ale i tak bude zřejmě potřebovat chvíli jen sám pro sebe.

Alisson působí v Liverpoolu od roku 2018, kdy přišel z AS Řím. O rok později byl vyhlášen nejlepším brankářem podle FIFA. Na stejném postu se fotbalu věnuje i jeho mladší bratr Muriel, který chytá za brazilské Fluminense.

Brazilský gólman Alisson Becker s milovaným otcem
Brazilský gólman Alisson Becker s milovaným otcem