Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Láska sparťana Řepíka truchlí pro kamarádku Lindsey (†35): Nenávidím život!

Autor: roc

Ještě před pár dny slyšela její hlas a obdivovala její tvář. O to větší rána pro ženu hokejisty Michala Řepíka (32) Sylvii smrt Lindsey Vránové (†35) byla. Obě pocházely z Kanady a měly spolu krásný vztah.

Poznaly se před devíti lety, kdy jejich chlapi začali hrát za bývalý klub KHL Lev Praha. Hned se z nich staly kamarádky. „Zlato, je mi líto, že jsi musela odejít tak brzy. Byla jsi první Kanaďanka, kterou jsem potkala v tomhle šíleném hokejovém světě, když jsem se poprvé přestěhovala do Prahy. Řekla jsi mi všechna svá tajemství,“ začala Sylvia dojemné vyprávění na Instagramu, jež poté smazala.

V české metropoli tehdy tvořily partu s láskami útočníků Birnera Gabrielou a Klepišovou Terezou. „Pořád jsme byly spolu,“ přiznala paní Řepíková. I když klub zanikl, přátelství mezi Sylvií a Lindsey zůstalo. „Nejvíc mě bolí, že jsem ti minulý týden volala a po mnoha měsících s tebou mluvila. Byla jsi tak šťastná! Plánovaly jsme procházku s našimi malými kluky, kteří se nikdy nepotkali,“ napsala zdrcená maminka syna Sebastiana (3).

„Nenávidím život. Proč musí brát ty nejnevinnější lidi? Proč?! Vždy jsi myslela víc na ostatní než na sebe, byla jsi ke všem zdvořilá. Modlím se za tebe, Petra i vašeho syna. Miluji tě, navždy budeš v mém srdci,“ vzlykala Sylvia, jejíž Michal válí za Spartu. Právě z ní Petr Vrána odešel v lednu 2019 do Třince.

Kanaďanky Sylvia a Lindsey byly velké kamarádky.
Kanaďanky Sylvia a Lindsey byly velké kamarádky.